Gastouderbureau Het Liefbeestje Raalte-Epe

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Raalte-Epe

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Raalte-Epe

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Raalte-Epe.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Raalte-Epe

Raalte-Epe is een regio met ongeveer 111.175 inwoners. 7.985 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 44.625 huishoudens met kinderen, en 27.085 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 44.625 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Raalte-Epe is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio ligt aan het natuurgebied De Hoge Veluwe. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Raalte en Epe. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N35 en de A50. Verder loopt ook de rivier de IJssel door deze regio. Raalte en Epe vervullen een centrumfunctie voor de omliggende kleine dorpjes.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Raalte-Epe interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Raalte-Epe.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Raalte-Epe

Postcode
8100 - 8199
Inwoners
111.175
Huishoudens
44.625