Seniorenkrant Raalte-Epe

Seniorenkrant in regio Raalte-Epe

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Raalte-Epe

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Raalte-Epe.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Raalte-Epe

In de regio Raalte-Epe wonen er zo’n 111.175 mensen. Hiervan zijn er 7.985 van buitenlandse komaf, oftewel 7985 111175%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Raalte-Epe zijn de inwoners verdeeld over 44.625 huishoudens. Hiervan hebben 17.550 kinderen, en 27.085 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Raalte-Epe is 2,6.

Deze regio ligt aan het natuurgebied De Hoge Veluwe. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Raalte en Epe. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N35 en de A50. Verder loopt ook de rivier de IJssel door deze regio. Raalte en Epe vervullen een centrumfunctie voor de omliggende kleine dorpjes.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Raalte-Epe interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Raalte-Epe.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Raalte-Epe

Postcode
8100 - 8199
Inwoners
111.175
Huishoudens
44.625