ViaViela Roosendaal

ViaViela in regio Roosendaal

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Roosendaal

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Roosendaal.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Roosendaal

In de regio Roosendaal wonen er zo’n 168.115 mensen. Hiervan zijn er 25.665 van buitenlandse komaf, oftewel 25665 168115%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Roosendaal zijn de inwoners verdeeld over 71.540 huishoudens. Hiervan hebben 26.440 kinderen, en 45.100 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Roosendaal is 2,4.

Binnen de regio zijn er diverse winkelvoorzieningen te vinden, waaronder het factory outlet center Rosada in Roosendaal. Roosendaal kan met diverse winkelcentra gekenmerkt worden als de grootste winkelstad binnen de regio en vervult een belangrijke internationale logistieke functie door zijn ligging aan de spoorlijn richting Brussel. Verder zijn in de regio diverse dichtbevolkte dorpskernen te vinden. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A17, de A58 en de A59.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Roosendaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Roosendaal.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Roosendaal

Postcode
4700 - 4799
Inwoners
168.115
Huishoudens
71.540