Wandman in regio Rotterdam

Ondernemer worden bij Wandman in regio Rotterdam

Wandman is op zoek naar een ondernemer in de regio Rotterdam.

Over regio Rotterdam

Rotterdam is een regio met ongeveer 549.370 inwoners. 275.565 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 282.355 huishoudens met kinderen, en 202.630 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 282.355 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Rotterdam is 1,9. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio Rotterdam is grotendeels gelegen aan de Nieuwe Maas en is een dichtbevolkt gebied. Rotterdam staat bekend al havenstad en heeft de grootste en belangrijkste haven van Europa. Daarnaast staat Rotterdam bekend om haar vernieuwende architectuur, de historische binnenstad werd tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest. In het centrum is een groot winkelgebied te vinden. Verder telt Rotterdam diverse winkelcentra verspreid over de gehele stad. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A4, de A15, de A16 en de A20.

Er zijn naast Wandman ook nog andere franchiseformules waarvoor Rotterdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rotterdam.

bouw & industrie branche informatie

Franchiseformule Wandman valt binnen de branche bouw & industrie.

Delen:

Vestigingen Wandman

Gegevens Rotterdam

Postcode
3000 - 3099
Inwoners
549.370
Huishoudens
282.355