ViaViela Rotterdam

ViaViela in regio Rotterdam

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Rotterdam

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Rotterdam.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Rotterdam

In de regio Rotterdam wonen er zo’n 549.370 mensen. Hiervan zijn er 275.565 van buitenlandse komaf, oftewel 275565 549370%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Rotterdam zijn de inwoners verdeeld over 282.355 huishoudens. Hiervan hebben 79.720 kinderen, en 202.630 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Rotterdam is 1,9.

De regio Rotterdam is grotendeels gelegen aan de Nieuwe Maas en is een dichtbevolkt gebied. Rotterdam staat bekend al havenstad en heeft de grootste en belangrijkste haven van Europa. Daarnaast staat Rotterdam bekend om haar vernieuwende architectuur, de historische binnenstad werd tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest. In het centrum is een groot winkelgebied te vinden. Verder telt Rotterdam diverse winkelcentra verspreid over de gehele stad. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A4, de A15, de A16 en de A20.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Rotterdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rotterdam.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.