Schoolfruit.nl ‘s-Gravenhage

Schoolfruit.nl in regio ‘s-Gravenhage

Ondernemer worden bij Schoolfruit.nl in regio ‘s-Gravenhage

Schoolfruit.nl is op zoek naar een ondernemer in de regio ‘s-Gravenhage.

Schoolfruit.nl verzorgt gezonde voeding op basisscholen. Het concept wordt in Nederland door zelfstandige franchisenemers uitgevoerd.

Over regio ‘s-Gravenhage

In de regio ‘s-Gravenhage wonen er zo’n 449.530 mensen. Hiervan zijn er 224.960 van buitenlandse komaf, oftewel 224960 449530%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van ‘s-Gravenhage zijn de inwoners verdeeld over 228.910 huishoudens. Hiervan hebben 64.630 kinderen, en 164.275 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in ‘s-Gravenhage is 1,9.

Deze regio bevat de op na grootste gemeente van Nederland; Den Haag. In de regio is het Nederlandse Parlement gevestigd. Daarnaast heeft de regio veel toerisme door de ligging aan de Noordzee. De plaats Scheveningen is hierdoor een toeristisch oord geworden met een boulevard vol horecagelegenheden en de bekende pier van Scheveningen.

Er zijn naast Schoolfruit.nl ook nog andere franchiseformules waarvoor ‘s-Gravenhage interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in ‘s-Gravenhage.

catering branche informatie

Franchiseformule Schoolfruit.nl valt binnen de branche catering.

Vestigingen Schoolfruit.nl

Gegevens ‘s-Gravenhage

Postcode
2500 - 2599
Inwoners
449.530
Huishoudens
228.910