Gastouderbureau Het Liefbeestje ‘s-Gravenhage

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio ‘s-Gravenhage

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio ‘s-Gravenhage

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio ‘s-Gravenhage.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio ‘s-Gravenhage

‘s-Gravenhage is een regio met ongeveer 449.530 inwoners. 224.960 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 228.910 huishoudens met kinderen, en 164.275 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 228.910 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in ‘s-Gravenhage is 1,9. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio bevat de op na grootste gemeente van Nederland; Den Haag. In de regio is het Nederlandse Parlement gevestigd. Daarnaast heeft de regio veel toerisme door de ligging aan de Noordzee. De plaats Scheveningen is hierdoor een toeristisch oord geworden met een boulevard vol horecagelegenheden en de bekende pier van Scheveningen.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor ‘s-Gravenhage interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in ‘s-Gravenhage.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens ‘s-Gravenhage

Postcode
2500 - 2599
Inwoners
449.530
Huishoudens
228.910