ViaViela s-Hertogenbosch

ViaViela in regio s-Hertogenbosch

Ondernemer worden bij ViaViela in regio s-Hertogenbosch

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio s-Hertogenbosch.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio s-Hertogenbosch

In de regio s-Hertogenbosch wonen er zo’n 255.060 mensen. Hiervan zijn er 39.905 van buitenlandse komaf, oftewel 39905 255060%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van s-Hertogenbosch zijn de inwoners verdeeld over 112.155 huishoudens. Hiervan hebben 39.155 kinderen, en 72.995 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in s-Hertogenbosch is 2,4.

Binnen de regio is ‘s-Hertogenbosch de grootste stad, qua inwonersaantal is ‘s-Hertogenbosch de vierde stad van Noord-Brabant. Het middeleeuws stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch is één van de oudste en meest complete van Nederland. Het centrum biedt een scala aan winkel- en horecavoorzieningen. De rest van de regio kenmerkt zich door vestingsteden zoals Rosmalen met grote winkelcentra en dorpjes zoals Den Dungen voor de dagelijkse boodschappen Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A59 en de N279.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor s-Hertogenbosch interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in s-Hertogenbosch.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens s-Hertogenbosch

Postcode
5200 - 5299
Inwoners
255.060
Huishoudens
112.155