Seniorenkrant Schiedam-Hoogvliet

Seniorenkrant in regio Schiedam-Hoogvliet

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Schiedam-Hoogvliet

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Schiedam-Hoogvliet.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Schiedam-Hoogvliet

In de regio Schiedam-Hoogvliet wonen er zo’n 271.130 mensen. Hiervan zijn er 73.350 van buitenlandse komaf, oftewel 73350 271130%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Schiedam-Hoogvliet zijn de inwoners verdeeld over 123.495 huishoudens. Hiervan hebben 42.595 kinderen, en 80.945 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Schiedam-Hoogvliet is 2,2.

Een groot deel van de regio maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en is gelegen aan de Nieuwe Maas. De grootste steden binnen de regio zijn Schiedam, Vlaardingen en Hoogvliet. Deze plaatsen bieden diverse winkelcentra voor een ruim aanbod aan winkels en horecavoorzieningen. Naast een overdekt winkelcentrum heeft Schiedam ook een historische binnenstad met zowel grote winkelketens als speciaalzaken te bieden. De regio is goed bereikbaar via de A4 en de A20.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Schiedam-Hoogvliet interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schiedam-Hoogvliet.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Schiedam-Hoogvliet

Postcode
3100 - 3199
Inwoners
271.130
Huishoudens
123.495