Gastouderbureau Het Liefbeestje Schiedam-Hoogvliet

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Schiedam-Hoogvliet

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Schiedam-Hoogvliet

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Schiedam-Hoogvliet.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Schiedam-Hoogvliet

Schiedam-Hoogvliet is een regio met ongeveer 271.130 inwoners. 73.350 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 123.495 huishoudens met kinderen, en 80.945 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 123.495 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Schiedam-Hoogvliet is 2,2. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Een groot deel van de regio maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en is gelegen aan de Nieuwe Maas. De grootste steden binnen de regio zijn Schiedam, Vlaardingen en Hoogvliet. Deze plaatsen bieden diverse winkelcentra voor een ruim aanbod aan winkels en horecavoorzieningen. Naast een overdekt winkelcentrum heeft Schiedam ook een historische binnenstad met zowel grote winkelketens als speciaalzaken te bieden. De regio is goed bereikbaar via de A4 en de A20.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Schiedam-Hoogvliet interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schiedam-Hoogvliet.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Schiedam-Hoogvliet

Postcode
3100 - 3199
Inwoners
271.130
Huishoudens
123.495