ViaViela Sittard-Geleen

ViaViela in regio Sittard-Geleen

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Sittard-Geleen

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Sittard-Geleen.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Sittard-Geleen

In de regio Sittard-Geleen wonen er zo’n 174.470 mensen. Hiervan zijn er 32.065 van buitenlandse komaf, oftewel 32065 174470%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Sittard-Geleen zijn de inwoners verdeeld over 78.820 huishoudens. Hiervan hebben 26.560 kinderen, en 52.240 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Sittard-Geleen is 2,2.

Binnen de regio is één van de oudste plaatsen van Nederland te vinden, Sittard. Sittard is tevens de grootste stad binnen de regio. De stad wordt ingeklemd tussen twee rijksgrenzen, namelijk Duitsland en België. Sittard heeft een historisch winkelcentrum met een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. Een andere grote stad binnen de regio is Geleen. Geleen telt diverse winkelstraten en heeft een grote publiekstrekker, de wekelijkse zaterdagmarkt. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A2 en de N276.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Sittard-Geleen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Sittard-Geleen.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Sittard-Geleen

Postcode
6100 - 6199
Inwoners
174.470
Huishoudens
78.820