Seniorenkrant Sneek

Seniorenkrant in regio Sneek

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Sneek

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Sneek.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Sneek

In de regio Sneek wonen er zo’n 48.065 mensen. Hiervan zijn er 4.185 van buitenlandse komaf, oftewel 4185 48065%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Sneek zijn de inwoners verdeeld over 20.695 huishoudens. Hiervan hebben 7.390 kinderen, en 13.325 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Sneek is 2,5.

De grootste plaats in deze regio is Sneek. Verder zijn er veel kleine dorpjes en gehuchten te vinden. Sneek ligt ten westen van het Sneekermeer en staat bekend om de historische binnenstad en het populaire evenement Sneekweek. Sneek heeft een groot aantal bedrijfssectoren en kent hierdoor een brede economische basis. De stad heeft verschillende industrieterreinen en is goed bereikbaar via het water. Belangrijke verkeersaders zijn de A7 en de N354.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Sneek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Sneek.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Sneek

Postcode
8600 - 8699
Inwoners
48.065
Huishoudens
20.695