ViaViela Sneek

ViaViela in regio Sneek

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Sneek

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Sneek.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Sneek

In de regio Sneek wonen er zo’n 48.065 mensen. Hiervan zijn er 4.185 van buitenlandse komaf, oftewel 4185 48065%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Sneek zijn de inwoners verdeeld over 20.695 huishoudens. Hiervan hebben 7.390 kinderen, en 13.325 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Sneek is 2,5.

De grootste plaats in deze regio is Sneek. Verder zijn er veel kleine dorpjes en gehuchten te vinden. Sneek ligt ten westen van het Sneekermeer en staat bekend om de historische binnenstad en het populaire evenement Sneekweek. Sneek heeft een groot aantal bedrijfssectoren en kent hierdoor een brede economische basis. De stad heeft verschillende industrieterreinen en is goed bereikbaar via het water. Belangrijke verkeersaders zijn de A7 en de N354.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Sneek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Sneek.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Sneek

Postcode
8600 - 8699
Inwoners
48.065
Huishoudens
20.695