Wandman in regio Tiel

Ondernemer worden bij Wandman in regio Tiel

Wandman is op zoek naar een ondernemer in de regio Tiel.

Over regio Tiel

Tiel is een regio met ongeveer 80.505 inwoners. 11.970 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 31.765 huishoudens met kinderen, en 18.490 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 31.765 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Tiel is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio is gelegen in de provincie Gelderland en bestaat onder andere uit de Hanzestad Tiel. Tiel is met name bekend door de mascotte van de stad, Flipje. In het centrum van Tiel zijn meer dan 200 winkels en diverse horecapleinen te vinden. In en rondom het centrum zijn diverse parkeergelegenheden te vinden. In de rest van de regio zijn diverse dorpen te vinden waaronder Zoelen, Ommeren en Lienden. Deze dorpen bieden een dorpscentrum voor de dagelijkse boodschappen. De regio is goed bereikbaar via de A15 en de N320.

Er zijn naast Wandman ook nog andere franchiseformules waarvoor Tiel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Tiel.

bouw & industrie branche informatie

Franchiseformule Wandman valt binnen de branche bouw & industrie.

Delen:

Vestigingen Wandman

Gegevens Tiel

Postcode
4000 - 4099
Inwoners
80.505
Huishoudens
31.765