ViaViela Uden-Veghel

ViaViela in regio Uden-Veghel

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Uden-Veghel

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Uden-Veghel.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Uden-Veghel

In de regio Uden-Veghel wonen er zo’n 210.700 mensen. Hiervan zijn er 24.005 van buitenlandse komaf, oftewel 24005 210700%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Uden-Veghel zijn de inwoners verdeeld over 84.665 huishoudens. Hiervan hebben 33.870 kinderen, en 50.805 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Uden-Veghel is 2,6.

Uden vormt samen met Veghel het stedelijk concentratiegebied van de regio Uden-Veghel. Uden wordt beschouwd als een middelgrote stad gelet op het voorzieningsniveau, werkgelegenheid en de regiofunctie die het vervult en vormt binnen de regio de belangrijkste publiekstrekker op het gebied van winkelen en uitgaan. De rest van de regio bestaat onder andere uit verstedelijkte dorpen zoals Sint-Oedenrode met een groot winkelaanbod en kerkdorpen zoals Landhorst voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A50 en de N279.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Uden-Veghel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Uden-Veghel.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Uden-Veghel

Postcode
5400 - 5499
Inwoners
210.700
Huishoudens
84.665