Schoolfruit.nl Utrecht

Schoolfruit.nl in regio Utrecht

Ondernemer worden bij Schoolfruit.nl in regio Utrecht

Schoolfruit.nl is op zoek naar een ondernemer in de regio Utrecht.

Schoolfruit.nl verzorgt gezonde voeding op basisscholen. Het concept wordt in Nederland door zelfstandige franchisenemers uitgevoerd.

Over regio Utrecht

In de regio Utrecht wonen er zo’n 270.180 mensen. Hiervan zijn er 91.015 van buitenlandse komaf, oftewel 91015 270180%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Utrecht zijn de inwoners verdeeld over 146.990 huishoudens. Hiervan hebben 33.160 kinderen, en 113.820 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Utrecht is 1,9.

De regio bestaat uit diverse wijken binnen de gemeente Utrecht. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Hierdoor is Utrecht een toonaangevende beurzen- en conferentiestad en het hardst groeiende economische centrum van zowel de Randstad als Nederland. De oude gebouwen en pittoreske straatjes met diverse winkels en horecavoorzieningen vormen een prachtig decor om een dagje te winkelen. Daarnaast is in de regio diverse bedrijventerreinen gevestigd waar zowel grote als kleine kantoorpanden te vinden zijn.

Er zijn naast Schoolfruit.nl ook nog andere franchiseformules waarvoor Utrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Utrecht.

catering branche informatie

Franchiseformule Schoolfruit.nl valt binnen de branche catering.

Vestigingen Schoolfruit.nl

Gegevens Utrecht

Postcode
3500 - 3599
Inwoners
270.180
Huishoudens
146.990