ViaViela Valkenburg

ViaViela in regio Valkenburg

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Valkenburg

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Valkenburg.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Valkenburg

In de regio Valkenburg wonen er zo’n 100.040 mensen. Hiervan zijn er 17.595 van buitenlandse komaf, oftewel 17595 100040%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Valkenburg zijn de inwoners verdeeld over 44.515 huishoudens. Hiervan hebben 15.160 kinderen, en 29.355 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Valkenburg is 2,3.

De regio heeft een sterk toeristisch karakter. Met name Valkenburg trekt jaarlijks veel toeristen. De stad biedt diverse toeristische attracties, waaronder diverse grotten en de Amstel Gold Race en telt veel horecavoorzieningen. De grootste plaats binnen de regio is Landgraaf. Landgraaf telt diverse winkelcentra met een ruim winkelaanbod. De rest van de dorpjes binnen de regio bieden een buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De regio is goed bereikbaar via de A79, de N590 en de N595.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Valkenburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Valkenburg.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Valkenburg

Postcode
6300 - 6399
Inwoners
100.040
Huishoudens
44.515