ViaViela Veldhoven-Valkenswaard

ViaViela in regio Veldhoven-Valkenswaard

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Veldhoven-Valkenswaard

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Veldhoven-Valkenswaard.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Veldhoven-Valkenswaard

In de regio Veldhoven-Valkenswaard wonen er zo’n 168.585 mensen. Hiervan zijn er 18.715 van buitenlandse komaf, oftewel 18715 168585%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Veldhoven-Valkenswaard zijn de inwoners verdeeld over 70.390 huishoudens. Hiervan hebben 26.030 kinderen, en 44.375 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Veldhoven-Valkenswaard is 2,4.

De nabijheid van de stad Eindhoven betekent voor de regio een grote economische stimulans, met name voor de grootste stad binnen de regio Veldhoven. Veldhoven biedt een groot overdekt winkelcentrum met een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. Een andere grote plaats binnen de regio is Valkenswaard. In het centrum van Valkenswaard zijn zowel grote als speciaalzaken te vinden. In en rondom het centrum zijn er gratis parkeergelegenheden te vinden. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de N69.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Veldhoven-Valkenswaard interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veldhoven-Valkenswaard.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Veldhoven-Valkenswaard

Postcode
5500 - 5599
Inwoners
168.585
Huishoudens
70.390