Wandman in regio Venlo

Ondernemer worden bij Wandman in regio Venlo

Wandman is op zoek naar een ondernemer in de regio Venlo.

Over regio Venlo

Venlo is een regio met ongeveer 185.800 inwoners. 34.260 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 79.170 huishoudens met kinderen, en 50.125 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 79.170 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Venlo is 2,4. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio is gelegen tegen de Duitse grens. Binnen de regio is Venlo de grootste stad. Venlo is een handels-, transport- en industriestad. De historische stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. In de rest van de regio zijn diverse dorpen te vinden waar men terecht kan bij het buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A73 en de N271.

Er zijn naast Wandman ook nog andere franchiseformules waarvoor Venlo interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Venlo.

bouw & industrie branche informatie

Franchiseformule Wandman valt binnen de branche bouw & industrie.

Delen:

Vestigingen Wandman

Gegevens Venlo

Postcode
5900 - 5999
Inwoners
185.800
Huishoudens
79.170