Coding Giants is een innovatieve school die programmeertrainingen aanbiedt aan kinderen en jongeren van 7 tot 19 jaar. De missie van onze school is om deze kennis beschikbaar te maken voor een zo breed mogelijke groep jongeren, hun horizon te verbreden, ruimte te geven om hun creativiteit te ontwikkelen, en leerlingen voortdurend te ondersteunen bij het creëren van hun eigen toekomst.
Wageningen-Ede is een regio met ongeveer 144.530 inwoners. 24.625 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 64.480 huishoudens met kinderen, en 43.540 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 64.480 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Wageningen-Ede is 2,3. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.
Binnen de regio zijn Wageningen en Ede de grootste plaatsen. De regio behoort ook tot de Regio FoodValley. Vooral in Wageningen bevinden zich veel bedrijven die zich richten op kennis en wetenschap in de foodindustrie. Zowel Wageningen als Ede beschikken over een uitgebreid winkelgebied. In de overige dorpjes kun je terecht voor de primaire boodschappen. Belangrijke verkeersaders in deze regio zijn de A12, A30 en de A50.
Er zijn naast Coding Giants ook nog andere franchiseformules waarvoor Wageningen-Ede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wageningen-Ede.
Franchiseformule Coding Giants valt binnen de branche coaching & training. Tot de branche coaching & training behoren trainings- en opleidingsbureaus die zich bezighouden met het coachen, trainen en opleiden van personen en organisaties. Meestal betreft het business-to-business, waarbij zowel individuen als teams worden getraind op bijvoorbeeld het gebied van sales, leiderschap, klantgerichtheid of persoonlijke ontwikkeling. Bekende formules in deze branche zijn onder andere ABACUS bijlesinstituut, LMI Nederland en DOOR Training & Coach.
De markt voor trainings- en opleidingsbureaus is volop in beweging: de omzet in de markt groeit, het aantal aanbieders neemt tegelijkertijd af. Daarnaast zijn er diverse ontwikkelingen gaande in het aanbod en de vormen van trainen en opleiden.
In het bedrijfsleven heerst er een groeiend besef dat het tot ongewenste resultaten leidt wanneer er wordt bezuinigd op opleidingen, bijscholing en training. Meer dan drie kwart van de bedrijven in Nederland verzorgen voor hun werknemers een vorm van bedrijfsopleidingen, waarbij het verzorgen van cursussen de meest gebruikte methode is om kennis te vergaren en vaardigheden te ontwikkelen. Jaarlijks geven bedrijven gemiddeld 1,7 miljard euro uit aan cursussen. Andere methodes die voor scholing van het personeel worden gebruikt zijn workshops, georganiseerde groepsdiscussies en conferenties. Een derde van de bedrijven geven hun voorkeur aan zelfstudie.
Tegenwoordig is het niet alleen het individu, ook het team, de afdeling of de organisatie moeten aan de gang. Om de vergaarde kennis of vaardigheden toe te passen moet de omgeving meedoen. Om succesvol te blijven opereren met al deze hectiek is het voor trainingsbureaus noodzakelijk om de klant centraal te stellen, om te kijken naar wat zinnig en nuttig is en om maatwerk te leveren. Sectorkennis en ervaring met sector specifieke vraagstukken is hierbij essentieel. De behoefte aan sectorkennis in combinatie met een multidisciplinaire benadering vergt om flexibiliteit van de trainingsbureaus.
Bron: CBS, NRTO