Seniorenkrant Wageningen-Ede

Seniorenkrant in regio Wageningen-Ede

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Wageningen-Ede

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Wageningen-Ede.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Wageningen-Ede

In de regio Wageningen-Ede wonen er zo’n 144.530 mensen. Hiervan zijn er 24.625 van buitenlandse komaf, oftewel 24625 144530%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Wageningen-Ede zijn de inwoners verdeeld over 64.480 huishoudens. Hiervan hebben 20.955 kinderen, en 43.540 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Wageningen-Ede is 2,3.

Binnen de regio zijn Wageningen en Ede de grootste plaatsen. De regio behoort ook tot de Regio FoodValley. Vooral in Wageningen bevinden zich veel bedrijven die zich richten op kennis en wetenschap in de foodindustrie. Zowel Wageningen als Ede beschikken over een uitgebreid winkelgebied. In de overige dorpjes kun je terecht voor de primaire boodschappen. Belangrijke verkeersaders in deze regio zijn de A12, A30 en de A50.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Wageningen-Ede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wageningen-Ede.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Wageningen-Ede

Postcode
6700 - 6799
Inwoners
144.530
Huishoudens
64.480