ViaViela Wageningen-Ede

ViaViela in regio Wageningen-Ede

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Wageningen-Ede

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Wageningen-Ede.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Wageningen-Ede

In de regio Wageningen-Ede wonen er zo’n 144.530 mensen. Hiervan zijn er 24.625 van buitenlandse komaf, oftewel 24625 144530%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Wageningen-Ede zijn de inwoners verdeeld over 64.480 huishoudens. Hiervan hebben 20.955 kinderen, en 43.540 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Wageningen-Ede is 2,3.

Binnen de regio zijn Wageningen en Ede de grootste plaatsen. De regio behoort ook tot de Regio FoodValley. Vooral in Wageningen bevinden zich veel bedrijven die zich richten op kennis en wetenschap in de foodindustrie. Zowel Wageningen als Ede beschikken over een uitgebreid winkelgebied. In de overige dorpjes kun je terecht voor de primaire boodschappen. Belangrijke verkeersaders in deze regio zijn de A12, A30 en de A50.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Wageningen-Ede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wageningen-Ede.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Wageningen-Ede

Postcode
6700 - 6799
Inwoners
144.530
Huishoudens
64.480