Gastouderbureau Het Liefbeestje Weert-Roermond

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Weert-Roermond

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Weert-Roermond

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Weert-Roermond.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Weert-Roermond

Weert-Roermond is een regio met ongeveer 221.885 inwoners. 38.970 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 95.810 huishoudens met kinderen, en 61.785 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 95.810 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Weert-Roermond is 2,4. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio is gelegen tegen de Belgische grens. De grootste stad binnen de regio is Weert. Weert is de verzorgingsstad voor een gebied waarin bijna 100.000 mensen wonen. Daarnaast is Weert ook een uitgaanscentrum. Binnen de regio wordt Roermond gekenmerkt als winkelstad. De stad is in 2009 gekozen tot de beste winkelstad van Nederland en biedt het daarnaast een designer outlet. De regio is goed bereikbaar via de A2, de N279 en de N280.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Weert-Roermond interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Weert-Roermond.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Weert-Roermond

Postcode
6000 - 6099
Inwoners
221.885
Huishoudens
95.810