Seniorenkrant Wijchen-Elst

Seniorenkrant in regio Wijchen-Elst

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Wijchen-Elst

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Wijchen-Elst.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Wijchen-Elst

In de regio Wijchen-Elst wonen er zo’n 189.310 mensen. Hiervan zijn er 19.540 van buitenlandse komaf, oftewel 19540 189310%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Wijchen-Elst zijn de inwoners verdeeld over 76.065 huishoudens. Hiervan hebben 31.695 kinderen, en 44.410 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Wijchen-Elst is 2,5.

De regio Wijchen-Elst bevat veel rivieren en meren. De belangrijkste verkeersaders die door de regio lopen zijn de: A50, A326 en de A73. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Wijchen, Elst en Beuningen. In Elst is er de elke eerste maandag in september een paardenmarkt. Dit is een van de grootste paardenmarkten van Nederland. Midden in het centrum van Wijchen ligt de Markt, waar wekelijks een markt wordt gehouden. Om de Markt liggen een aantal winkelstraten, dat samen een middelgroot winkelcentrum vormen.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Wijchen-Elst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wijchen-Elst.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Wijchen-Elst

Postcode
6600 - 6699
Inwoners
189.310
Huishoudens
76.065