ViaViela Wijchen-Elst

ViaViela in regio Wijchen-Elst

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Wijchen-Elst

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Wijchen-Elst.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Wijchen-Elst

In de regio Wijchen-Elst wonen er zo’n 189.310 mensen. Hiervan zijn er 19.540 van buitenlandse komaf, oftewel 19540 189310%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Wijchen-Elst zijn de inwoners verdeeld over 76.065 huishoudens. Hiervan hebben 31.695 kinderen, en 44.410 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Wijchen-Elst is 2,5.

De regio Wijchen-Elst bevat veel rivieren en meren. De belangrijkste verkeersaders die door de regio lopen zijn de: A50, A326 en de A73. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Wijchen, Elst en Beuningen. In Elst is er de elke eerste maandag in september een paardenmarkt. Dit is een van de grootste paardenmarkten van Nederland. Midden in het centrum van Wijchen ligt de Markt, waar wekelijks een markt wordt gehouden. Om de Markt liggen een aantal winkelstraten, dat samen een middelgroot winkelcentrum vormen.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Wijchen-Elst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wijchen-Elst.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Wijchen-Elst

Postcode
6600 - 6699
Inwoners
189.310
Huishoudens
76.065