Gastouderbureau Het Liefbeestje Winterswijk-Lichtenvoorde

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Winterswijk-Lichtenvoorde

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Winterswijk-Lichtenvoorde

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Winterswijk-Lichtenvoorde.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Winterswijk-Lichtenvoorde

Winterswijk-Lichtenvoorde is een regio met ongeveer 103.760 inwoners. 10.485 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 42.350 huishoudens met kinderen, en 26.320 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 42.350 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Winterswijk-Lichtenvoorde is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Winterswijk en Lichtenvoorde. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N18 en de A18. De regio is van oudsher bekend vanwege de ijzerindustrie en de kleinschalig landbouw. Deze regio heeft vanwege haar diverse natuurgebieden een toeristisch karakter. Binnen de regio is veel plattelandstoerisme ontstaan.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Winterswijk-Lichtenvoorde interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Winterswijk-Lichtenvoorde.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Winterswijk-Lichtenvoorde

Postcode
7100 - 7199
Inwoners
103.760
Huishoudens
42.350