Seniorenkrant Winterswijk-Lichtenvoorde

Seniorenkrant in regio Winterswijk-Lichtenvoorde

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Winterswijk-Lichtenvoorde

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Winterswijk-Lichtenvoorde.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Winterswijk-Lichtenvoorde

In de regio Winterswijk-Lichtenvoorde wonen er zo’n 103.760 mensen. Hiervan zijn er 10.485 van buitenlandse komaf, oftewel 10485 103760%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Winterswijk-Lichtenvoorde zijn de inwoners verdeeld over 42.350 huishoudens. Hiervan hebben 16.035 kinderen, en 26.320 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Winterswijk-Lichtenvoorde is 2,6.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Winterswijk en Lichtenvoorde. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N18 en de A18. De regio is van oudsher bekend vanwege de ijzerindustrie en de kleinschalig landbouw. Deze regio heeft vanwege haar diverse natuurgebieden een toeristisch karakter. Binnen de regio is veel plattelandstoerisme ontstaan.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Winterswijk-Lichtenvoorde interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Winterswijk-Lichtenvoorde.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Winterswijk-Lichtenvoorde

Postcode
7100 - 7199
Inwoners
103.760
Huishoudens
42.350