Seniorenkrant Zaandam

Seniorenkrant in regio Zaandam

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Zaandam

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Zaandam.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Zaandam

In de regio Zaandam wonen er zo’n 170.155 mensen. Hiervan zijn er 41.950 van buitenlandse komaf, oftewel 41950 170155%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Zaandam zijn de inwoners verdeeld over 74.715 huishoudens. Hiervan hebben 28.040 kinderen, en 46.675 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Zaandam is 2,3.

Zaandam is de grootste plaats binnen deze regio. De hele regio wordt ook wel de Zaanstreek genoemd. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A7, A8 en de A9. De regio is voornamelijk bekend vanwege zijn bloembollenteelt en -industrie. Veel inwoners in de streek zijn ook werkzaam in de lokale industrie. Binnen de streek wordt er veel handel gedreven met Amsterdam.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Zaandam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zaandam.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Zaandam

Postcode
1500 - 1599
Inwoners
170.155
Huishoudens
74.715