Gastouderbureau Het Liefbeestje Zaltbommel-Oss

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Zaltbommel-Oss

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Zaltbommel-Oss

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Zaltbommel-Oss.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Zaltbommel-Oss

Zaltbommel-Oss is een regio met ongeveer 183.815 inwoners. 22.635 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 74.495 huishoudens met kinderen, en 44.365 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 74.495 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Zaltbommel-Oss is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio is grotendeels aan de Waal gelegen. De vestingstad Zaltbommel is de grootste stad binnen de regio en biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. Zaltbommel was van oudsher een Hanzestad, met name de handel in zout was hier belangrijk. In de rest van de regio zijn diverse buurt- en winkelcentra te vinden met zowel grote winkelketens als kleine speciaalzaken. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de N322.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Zaltbommel-Oss interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zaltbommel-Oss.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Zaltbommel-Oss

Postcode
5300 - 5399
Inwoners
183.815
Huishoudens
74.495