ViaViela Zaltbommel-Oss

ViaViela in regio Zaltbommel-Oss

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Zaltbommel-Oss

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Zaltbommel-Oss.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Zaltbommel-Oss

In de regio Zaltbommel-Oss wonen er zo’n 183.815 mensen. Hiervan zijn er 22.635 van buitenlandse komaf, oftewel 22635 183815%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Zaltbommel-Oss zijn de inwoners verdeeld over 74.495 huishoudens. Hiervan hebben 30.065 kinderen, en 44.365 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Zaltbommel-Oss is 2,6.

De regio is grotendeels aan de Waal gelegen. De vestingstad Zaltbommel is de grootste stad binnen de regio en biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. Zaltbommel was van oudsher een Hanzestad, met name de handel in zout was hier belangrijk. In de rest van de regio zijn diverse buurt- en winkelcentra te vinden met zowel grote winkelketens als kleine speciaalzaken. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de N322.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Zaltbommel-Oss interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zaltbommel-Oss.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Zaltbommel-Oss

Postcode
5300 - 5399
Inwoners
183.815
Huishoudens
74.495