ViaViela Zeeuws Vlaanderen

ViaViela in regio Zeeuws Vlaanderen

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Zeeuws Vlaanderen

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Zeeuws Vlaanderen.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Zeeuws Vlaanderen

In de regio Zeeuws Vlaanderen wonen er zo’n 106.525 mensen. Hiervan zijn er 24.460 van buitenlandse komaf, oftewel 24460 106525%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Zeeuws Vlaanderen zijn de inwoners verdeeld over 48.260 huishoudens. Hiervan hebben 15.215 kinderen, en 33.020 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Zeeuws Vlaanderen is 2,2.

Zeeuws Vlaanderen is het zuidelijkste gedeelte van de provincie Zeeland. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de N253, de N290, de N61 en de N62. Binnen de regio zijn diverse bekende badplaatsen te vinden, waaronder Cadzand, Breskens, Groede en Nieuwsvliet. De grootste stad binnen de regio is Terneuzen en vervult binnen de regio een centrumfunctie. In Terneuzen zijn diverse winkel- en horecavoorzieningen te vinden en heeft de derde haven van Nederland, de Haven van Zeeland. Zeeuws Vlaanderen is met 147 inwoners per km² een dunbevolkte regio voor Nederlandse begrippen.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Zeeuws Vlaanderen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zeeuws Vlaanderen.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Zeeuws Vlaanderen

Postcode
4500 - 4599
Inwoners
106.525
Huishoudens
48.260