Seniorenkrant Zeist-Barneveld

Seniorenkrant in regio Zeist-Barneveld

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Zeist-Barneveld

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Zeist-Barneveld.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Zeist-Barneveld

In de regio Zeist-Barneveld wonen er zo’n 253.985 mensen. Hiervan zijn er 39.230 van buitenlandse komaf, oftewel 39230 253985%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Zeist-Barneveld zijn de inwoners verdeeld over 107.270 huishoudens. Hiervan hebben 38.800 kinderen, en 68.385 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Zeist-Barneveld is 2,4.

De regio is deels gelegen in de provincie Utrecht en deels in de provincie Gelderland en bestaat met name uit verstedelijkte dorpen, waaronder Zeist, Barneveld en Bilthoven. Het grootste dorp binnen de regio is Zeist. Het centrum van Zeist kent verschillende winkelstraten en telt maar liefst 80 kledingwinkels. In en rondom het centrum zijn diverse parkeergarages te vinden. In de rest van de regio zijn diverse winkelcentra te vinden voor zowel een dagje shoppen als voor de dagelijkse boodschappen. De regio is goed bereikbaar via de A27 en de A28.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Zeist-Barneveld interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zeist-Barneveld.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Zeist-Barneveld

Postcode
3700 - 3799
Inwoners
253.985
Huishoudens
107.270