Seniorenkrant Zevenaar-Dieren

Seniorenkrant in regio Zevenaar-Dieren

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Zevenaar-Dieren

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Zevenaar-Dieren.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Zevenaar-Dieren

In de regio Zevenaar-Dieren wonen er zo’n 163.505 mensen. Hiervan zijn er 21.440 van buitenlandse komaf, oftewel 21440 163505%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Zevenaar-Dieren zijn de inwoners verdeeld over 69.190 huishoudens. Hiervan hebben 26.215 kinderen, en 43.020 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Zevenaar-Dieren is 2,4.

Deze regio staat bekend om de mooie natuurgebieden. Door de ligging van deze regio biedt het de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten. De IJssel loopt dwars door deze regio heen. De regio ligt op de rand van de Veluwe. Belangrijke verkeersaders binnen deze regio zijn de A12 en de A348. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Zevenaar, Dieren en Doesburg. Zevenaar vervult een regiofunctie en ligt dicht tegen de Duitse grens aan.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Zevenaar-Dieren interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zevenaar-Dieren.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Zevenaar-Dieren

Postcode
6900 - 6999
Inwoners
163.505
Huishoudens
69.190