Gastouderbureau Het Liefbeestje Zoetermeer-Waddinxveen

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Zoetermeer-Waddinxveen

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Zoetermeer-Waddinxveen

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Zoetermeer-Waddinxveen.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Zoetermeer-Waddinxveen

Zoetermeer-Waddinxveen is een regio met ongeveer 176.250 inwoners. 41.165 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 74.865 huishoudens met kinderen, en 45.495 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 74.865 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Zoetermeer-Waddinxveen is 2,4. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Binnen de regio is Zoetermeer de grootste stad. In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag en groeide hierdoor uit tot een grote stad. Het Stadshart is het grootste winkelcentrum van de stad waar men diverse winkel- en horecavoorzieningen kan vinden. Een andere grote stad binnen de regio is Waddinxveen. In Waddinxveen is het winkelcentrum Gouweplein te vinden met een groot aanbod aan winkels en horeca. Verder bestaat de regio uit enkele dorpen waaronder Benthuizen en Moerkapelle. De regio is goed bereikbaar via de A12 en de N209.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Zoetermeer-Waddinxveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zoetermeer-Waddinxveen.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Zoetermeer-Waddinxveen

Postcode
2700 - 2799
Inwoners
176.250
Huishoudens
74.865