Seniorenkrant Zoetermeer-Waddinxveen

Seniorenkrant in regio Zoetermeer-Waddinxveen

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio Zoetermeer-Waddinxveen

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio Zoetermeer-Waddinxveen.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio Zoetermeer-Waddinxveen

In de regio Zoetermeer-Waddinxveen wonen er zo’n 176.250 mensen. Hiervan zijn er 41.165 van buitenlandse komaf, oftewel 41165 176250%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Zoetermeer-Waddinxveen zijn de inwoners verdeeld over 74.865 huishoudens. Hiervan hebben 29.395 kinderen, en 45.495 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Zoetermeer-Waddinxveen is 2,4.

Binnen de regio is Zoetermeer de grootste stad. In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag en groeide hierdoor uit tot een grote stad. Het Stadshart is het grootste winkelcentrum van de stad waar men diverse winkel- en horecavoorzieningen kan vinden. Een andere grote stad binnen de regio is Waddinxveen. In Waddinxveen is het winkelcentrum Gouweplein te vinden met een groot aanbod aan winkels en horeca. Verder bestaat de regio uit enkele dorpen waaronder Benthuizen en Moerkapelle. De regio is goed bereikbaar via de A12 en de N209.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor Zoetermeer-Waddinxveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zoetermeer-Waddinxveen.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens Zoetermeer-Waddinxveen

Postcode
2700 - 2799
Inwoners
176.250
Huishoudens
74.865