ViaViela Zoetermeer-Waddinxveen

ViaViela in regio Zoetermeer-Waddinxveen

Ondernemer worden bij ViaViela in regio Zoetermeer-Waddinxveen

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio Zoetermeer-Waddinxveen.

Gastouderbureau ViaViela is marktleider in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang vanuit 60 vestigingen in Nederland.

Over regio Zoetermeer-Waddinxveen

In de regio Zoetermeer-Waddinxveen wonen er zo’n 176.250 mensen. Hiervan zijn er 41.165 van buitenlandse komaf, oftewel 41165 176250%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Zoetermeer-Waddinxveen zijn de inwoners verdeeld over 74.865 huishoudens. Hiervan hebben 29.395 kinderen, en 45.495 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Zoetermeer-Waddinxveen is 2,4.

Binnen de regio is Zoetermeer de grootste stad. In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag en groeide hierdoor uit tot een grote stad. Het Stadshart is het grootste winkelcentrum van de stad waar men diverse winkel- en horecavoorzieningen kan vinden. Een andere grote stad binnen de regio is Waddinxveen. In Waddinxveen is het winkelcentrum Gouweplein te vinden met een groot aanbod aan winkels en horeca. Verder bestaat de regio uit enkele dorpen waaronder Benthuizen en Moerkapelle. De regio is goed bereikbaar via de A12 en de N209.

Er zijn naast ViaViela ook nog andere franchiseformules waarvoor Zoetermeer-Waddinxveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zoetermeer-Waddinxveen.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule ViaViela valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen ViaViela

Gegevens Zoetermeer-Waddinxveen

Postcode
2700 - 2799
Inwoners
176.250
Huishoudens
74.865