Gastouderbureau Het Liefbeestje Zwolle-Nunspeet

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Zwolle-Nunspeet

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Zwolle-Nunspeet

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Zwolle-Nunspeet.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Zwolle-Nunspeet

Zwolle-Nunspeet is een regio met ongeveer 216.650 inwoners. 24.050 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 91.885 huishoudens met kinderen, en 58.545 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 91.885 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Zwolle-Nunspeet is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio ligt aan het natuurgebied de Hoge Veluwe. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Zwolle en Nunspeet. Zwolle is de grootste plaats in deze regio. De stad ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. De stad staat bekend als groenste omgeving van Nederland. Zwolle is een belangrijk knooppunt voor auto- en treinverkeer. Daarnaast beschikt Zwolle over een uitgebreid winkelaanbod. De belangrijkste verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A50 en de A28.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Zwolle-Nunspeet interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zwolle-Nunspeet.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Zwolle-Nunspeet

Postcode
8000 - 8099
Inwoners
216.650
Huishoudens
91.885