franchisekansen in dienstverlening
27 resultaten in assen
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Assen heeft 27 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Assen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Assen behoort tot de regio Assen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Assen getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Assen

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Assen. Anytime Fitness is een dienstverlening formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Assen

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Assen. Autotaalglas is een dienstverlening formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Assen

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Assen. BodyBase is een dienstverlening formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Assen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Assen. CijferMeester is een dienstverlening formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Assen

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Assen. DE STEENMASTERS is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Assen

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Assen. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

FlexForces in Assen

FlexForces is op zoek naar een ondernemer in Assen. FlexForces is een dienstverlening formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

iQ Coaches in Assen

iQ Coaches is op zoek naar een ondernemer in Assen. iQ Coaches is een dienstverlening formule met momenteel 81 vestigingen.

Meer info

Kenneth Smit in Assen

Kenneth Smit is op zoek naar een ondernemer in Assen. Kenneth Smit is een dienstverlening formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Assen

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Assen. PostMasters is een dienstverlening formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

Recruit a Student in Assen

Recruit a Student is op zoek naar een ondernemer in Assen. Recruit a Student is een dienstverlening formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Storebox in Assen

Storebox is op zoek naar een ondernemer in Assen. Storebox is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info