mijn franchisekansen in horeca
7 resultaten in culemborg
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Culemborg heeft 7 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Culemborg is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Culemborg behoort tot de regio Culemborg-Leerdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Culemborg getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Culemborg

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Big Snack is een horeca formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Culemborg

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. De Pizzabakkers is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Culemborg

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Dutch Premium Grill is een horeca formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Culemborg

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Leonidas is een horeca formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info

New York Pizza in Culemborg

New York Pizza is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. New York Pizza is een horeca formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Culemborg

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Plaza Food For All is een horeca formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Wayback Burgers in Culemborg

Wayback Burgers is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Wayback Burgers is een horeca formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info