mijn franchisekansen in horeca
22 resultaten in emmen
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Ondernemen in Emmen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Emmen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Emmen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Emmen behoort tot de regio Emmen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Emmen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Emmen

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Emmen. 30ml Coffee Roasters is een horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Emmen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Bagels & Beans is een horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Emmen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Big Snack is een horeca formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Brazuca Coffee in Emmen

Brazuca Coffee is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Brazuca Coffee is een horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Emmen

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Emmen. BurgerBusiness is een horeca formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Emmen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Chocolate Company is een horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Emmen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Coffee Fellows is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Daisy's Ice Coffee and More in Emmen

Daisy's Ice Coffee and More is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Daisy's Ice Coffee and More is een horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Emmen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Emmen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Emmen

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Emmen. De Pannekoekenbakker is een horeca formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Emmen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Emmen. De Pizzabakkers is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Emmen

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Domino's Pizza is een horeca formule met momenteel 270 vestigingen.

Meer info