franchisekansen in kinderen & seniorenopvang / kinderen & seniorenopvang
3 resultaten in groningen
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Ondernemen in Groningen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Groningen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Groningen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Groningen behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Groningen getoond daarna de kansen regiobreed.

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Zuidhorn

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zuidhorn. Gastouderbureau Het Liefbeestje is een kinderen & seniorenopvang formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Groningen

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio van Groningen. Gastouderbureau Het Liefbeestje is een kinderen & seniorenopvang formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

ViaViela in regio Groningen

ViaViela is op zoek naar een ondernemer in de regio van Groningen. ViaViela is een kinderen & seniorenopvang formule met momenteel 62 vestigingen.

Meer info