franchisekansen in horeca
17 resultaten in heerhugowaard
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Er zijn momenteel 17 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Heerhugowaard. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Heerhugowaard behoort tot de regio Heerhugowaard-Schagen-Den Helder. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Heerhugowaard getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Heerhugowaard

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. backWERK is een horeca formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Heerhugowaard

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. Bakers Dough is een horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Heerhugowaard

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. Bakker Bart is een horeca formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Heerhugowaard

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. BurgerBusiness is een horeca formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Heerhugowaard

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. Chocolate Company is een horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Heerhugowaard

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. Coffee Fellows is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Heerhugowaard

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. De Beren bezorgrestaurants is een horeca formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Heerhugowaard

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. De Pannekoekenbakker is een horeca formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Heerhugowaard

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. De Pizzabakkers is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Heerhugowaard

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. Doppio Espresso is een horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

Family in Heerhugowaard

Family is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. Family is een horeca formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Kaldi koffie en thee in Heerhugowaard

Kaldi koffie en thee is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard. Kaldi koffie en thee is een horeca formule met momenteel 30 vestigingen.

Meer info