mijn franchisekansen in horeca
26 resultaten in heerlen
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Ondernemen in Heerlen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Heerlen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Heerlen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Heerlen behoort tot de regio Heerlen-Kerkrade. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Heerlen getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Heerlen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. backWERK is een horeca formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Heerlen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Bakker Bart is een horeca formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Heerlen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Big Snack is een horeca formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Heerlen

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. BurgerBusiness is een horeca formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Heerlen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Chocolate Company is een horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Heerlen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Coffee Fellows is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Daisy's Ice Coffee and More in Heerlen

Daisy's Ice Coffee and More is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Daisy's Ice Coffee and More is een horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Heerlen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Heerlen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Beren restaurants is een horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Heerlen

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Pannekoekenbakker is een horeca formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Heerlen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Pizzabakkers is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Heerlen

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Domino's Pizza is een horeca formule met momenteel 270 vestigingen.

Meer info