mijn franchisekansen in horeca
13 resultaten in heerlen
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Ondernemen in Heerlen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Heerlen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Heerlen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Heerlen behoort tot de regio Heerlen-Kerkrade. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Heerlen getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Heerlen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Big Snack is een horeca formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Heerlen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Heerlen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Heerlen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Beren restaurants is een horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Heerlen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Pizzabakkers is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Heerlen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Dutch Premium Grill is een horeca formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Johnny's Burger Co. in Heerlen

Johnny's Burger Co. is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Johnny's Burger Co. is een horeca formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

Kaldi koffie en thee in Heerlen

Kaldi koffie en thee is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Kaldi koffie en thee is een horeca formule met momenteel 30 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Heerlen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Kwalitaria is een horeca formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Heerlen

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Leonidas is een horeca formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Heerlen

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Plaza Food For All is een horeca formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Spare Rib Express in Heerlen

Spare Rib Express is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Spare Rib Express is een horeca formule met momenteel 57 vestigingen.

Meer info