franchisekansen in dienstverlening
26 resultaten in leeuwarden
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Er zijn momenteel 26 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leeuwarden. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leeuwarden behoort tot de regio Leeuwarden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leeuwarden getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Leeuwarden

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Anytime Fitness is een dienstverlening formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Leeuwarden

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Autotaalglas is een dienstverlening formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Leeuwarden

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. DE STEENMASTERS is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Leeuwarden

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

FlexForces in Leeuwarden

FlexForces is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. FlexForces is een dienstverlening formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

In Person in Leeuwarden

In Person is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. In Person is een dienstverlening formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

iQ Coaches in Leeuwarden

iQ Coaches is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. iQ Coaches is een dienstverlening formule met momenteel 81 vestigingen.

Meer info

Kenneth Smit in Leeuwarden

Kenneth Smit is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Kenneth Smit is een dienstverlening formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Maaltijd Compleet in Leeuwarden

Maaltijd Compleet is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Maaltijd Compleet is een dienstverlening formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Leeuwarden

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. PostMasters is een dienstverlening formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

SLIM Vastgoed Financiering in Leeuwarden

SLIM Vastgoed Financiering is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. SLIM Vastgoed Financiering is een dienstverlening formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Storebox in Leeuwarden

Storebox is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Storebox is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info