franchisekansen in food
12 resultaten in leeuwarden
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Er zijn momenteel 12 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leeuwarden. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leeuwarden behoort tot de regio Leeuwarden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leeuwarden getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Leeuwarden

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. 30ml Coffee Roasters is een food formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Leeuwarden

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Bakers Dough is een food formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Leeuwarden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Bakker Bart is een food formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Leeuwarden

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. BurgerBusiness is een food formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Leeuwarden

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Coffee Fellows is een food formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Jamin in Leeuwarden

Jamin is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Jamin is een food formule met momenteel 97 vestigingen.

Meer info

Kaldi koffie en thee in Leeuwarden

Kaldi koffie en thee is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Kaldi koffie en thee is een food formule met momenteel 30 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Leeuwarden

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Mitra is een food formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Leeuwarden

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Leeuwarden. Eten met gemak! is een food formule met momenteel 27 vestigingen.

Meer info
Tubz franchise

1. TubzEurope in regio Leeuwarden

1. TubzEurope is op zoek naar een ondernemer in de regio van Leeuwarden. 1. TubzEurope is een food formule met momenteel 236 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Grouw

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Grouw. Eten met gemak! is een food formule met momenteel 27 vestigingen.

Meer info
Tubz franchise

1. TubzEurope in regio Grouw

1. TubzEurope is op zoek naar een ondernemer in de regio van Grouw. 1. TubzEurope is een food formule met momenteel 236 vestigingen.

Meer info