franchisekansen in koffie & thee / koffie & thee
5 resultaten in leeuwarden
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Er zijn momenteel 5 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leeuwarden. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leeuwarden behoort tot de regio Leeuwarden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leeuwarden getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Leeuwarden

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. 30ml Coffee Roasters is een koffie & thee formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Leeuwarden

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Bakers Dough is een koffie & thee formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Leeuwarden

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Chocolate Company is een koffie & thee formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Leeuwarden

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Coffee Fellows is een koffie & thee formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Kaldi koffie en thee in Leeuwarden

Kaldi koffie en thee is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Kaldi koffie en thee is een koffie & thee formule met momenteel 30 vestigingen.

Meer info