franchisekansen in dienstverlening
31 resultaten in leiden
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Leiden heeft 31 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Leiden is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Leiden behoort tot de regio Leiden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leiden getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Leiden

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Anytime Fitness is een dienstverlening formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Leiden

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Autotaalglas is een dienstverlening formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Leiden

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Leiden. BodyBase is een dienstverlening formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Leiden

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Leiden. DE STEENMASTERS is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Leiden

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

FlexForces in Leiden

FlexForces is op zoek naar een ondernemer in Leiden. FlexForces is een dienstverlening formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

In Person in Leiden

In Person is op zoek naar een ondernemer in Leiden. In Person is een dienstverlening formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

iQ Coaches in Leiden

iQ Coaches is op zoek naar een ondernemer in Leiden. iQ Coaches is een dienstverlening formule met momenteel 81 vestigingen.

Meer info

Kenneth Smit in Leiden

Kenneth Smit is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Kenneth Smit is een dienstverlening formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Maaltijd Compleet in Leiden

Maaltijd Compleet is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Maaltijd Compleet is een dienstverlening formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Leiden

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Leiden. PostMasters is een dienstverlening formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

Storebox in Leiden

Storebox is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Storebox is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info