franchisekansen in dienstverlening
26 resultaten in nijmegen
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Nijmegen heeft 26 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Nijmegen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Nijmegen behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nijmegen getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Nijmegen

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Anytime Fitness is een dienstverlening formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Nijmegen

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Autotaalglas is een dienstverlening formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Nijmegen

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. BodyBase is een dienstverlening formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Nijmegen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. CijferMeester is een dienstverlening formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Nijmegen

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. DE STEENMASTERS is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Nijmegen

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

FlexForces in Nijmegen

FlexForces is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. FlexForces is een dienstverlening formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

iQ Coaches in Nijmegen

iQ Coaches is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. iQ Coaches is een dienstverlening formule met momenteel 81 vestigingen.

Meer info

iQ Makelaars in Nijmegen

iQ Makelaars is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. iQ Makelaars is een dienstverlening formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

Kenneth Smit in Nijmegen

Kenneth Smit is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Kenneth Smit is een dienstverlening formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Maaltijd Compleet in Nijmegen

Maaltijd Compleet is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Maaltijd Compleet is een dienstverlening formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Storebox in Nijmegen

Storebox is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Storebox is een dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info