franchisekansen in food
11 resultaten in nijmegen
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Nijmegen heeft 11 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Nijmegen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Nijmegen behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nijmegen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Nijmegen

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. 30ml Coffee & Food is een food formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Nijmegen

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Baker's Dough is een food formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Nijmegen

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Bakkertje Bol is een food formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Nijmegen

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Burger 'n Shake is een food formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Nijmegen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Coffee Fellows is een food formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

Kaldi koffie en thee in Nijmegen

Kaldi koffie en thee is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Kaldi koffie en thee is een food formule met momenteel 30 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Nijmegen

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Leonidas is een food formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info

Maaltijd Compleet in Nijmegen

Maaltijd Compleet is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Maaltijd Compleet is een food formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

New York Pizza in Nijmegen

New York Pizza is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. New York Pizza is een food formule met momenteel 224 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Nijmegen

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Nijmegen. Eten met gemak! is een food formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

1. TubzEurope in regio Nijmegen

1. TubzEurope is op zoek naar een ondernemer in de regio van Nijmegen. 1. TubzEurope is een food formule met momenteel 51 vestigingen.

Meer info