franchisekansen in zakelijke dienstverlening / zakelijke dienstverlening
4 resultaten in nijmegen
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Nijmegen heeft 4 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Nijmegen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Nijmegen behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nijmegen getoond daarna de kansen regiobreed.

Boomerang Business Collective in Nijmegen

Boomerang Business Collective is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Boomerang Business Collective is een zakelijke dienstverlening formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Storebox in Nijmegen

Storebox is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Storebox is een zakelijke dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

LMI Nederland in regio Nijmegen

LMI Nederland is op zoek naar een ondernemer in de regio van Nijmegen. LMI Nederland is een zakelijke dienstverlening formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

1. TubzEurope in regio Nijmegen

1. TubzEurope is op zoek naar een ondernemer in de regio van Nijmegen. 1. TubzEurope is een zakelijke dienstverlening formule met momenteel 49 vestigingen.

Meer info